İzleyiciler

Hafta Sonu Ne İzlesem ?


Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?


J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen fantezi drama türündeki ABD-Birleşik Krallık filmi.


Maymunlar Cehennemi: Savaş


Maymunlar Cehennemi Savaş, Matt Reeves'in yönettiği ve Mark Bomback ve Reeves tarafından yazılan yaklaşmakta olan bir Amerikan bilim kurgu filmidir.


Çılgın Hırsız 3



Çılgın Hırsız 3, Illumination Entertainment tarafından üretilen ve Universal Pictures tarafından dağıtılan yaklaşmakta olan Amerikan 3D bilgisayar animasyonlu komedi filmidir.


The Mummy


Mumya, Alex Kurtzman'ın yönettiği ve Jon Spaihts ve Christopher McQuarrie'nin yazdığı bir Amerikan filmi. The Mummy serisinin yeniden başlatılması ve Evrensel Canavarlar paylaşılan evrenin ilk filmi olması amaçlanmıştır.


Transformers 5: Son Şovalye


Transformers: Son Şövalye, yönetmenliğini Michael Bay'ın yaptığı, senaryosunu ise Art Marcum, Matt Holloway ve Ken Nolan'ın yazdığı 2017 Amerikan-İngiliz yapımı bilim kurgu filmi.


Kara Kule


Kara Kule, Stephen King'in 7 ciltlik roman serisini baz alarak çekilmiştir, yönetmenliğini Ron Howard' ın yaptığı, başkahramanı Roland' ı Javier Bardem' im canlandırdığı, 11 Ağustos 2017 tarihinde gösterime girmiş film projesidir.


Tam Gaz


Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel "şarkı listesi"nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) rastladığında ise, suç batağındaki hayatından temiz bir kaçış için bir fırsat görür. Ancak onu bu işlere zorlayan ve de tehdit eden suçlu patronundan (Kevin Spacey), aşk ve özgürlüğe kaçabilmesi için müzikle de yüzleşmesi gerekecektir.

Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı


Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı, Karayip Korsanları film serisinin beşinci filmi olan fantastik türdeki 2017 Amerikan yapımı film. Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg yaparken senaryosunu Jeff Nathanson yazdı.

Sahil Güvenlik


Sahil Güvenlik, aynı adlı diziden uyarlanan ve Seth Gordon tarafından yönetilen 2017 yapımı Amerikan aksiyon komedi filmi.


Wonder Woman


Wonder Woman, aynı adlı DC Comics karakterinden uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi. DC Extended Universe'in dördüncü yapımı olarak tasarlandı. Film Patty Jenkins tarafından yönetilirken senaryo Jason Fuchs tarafından yazıldı.


Logan


Logan: Wolverine, James Mangold tarafından yönetilen ve Marvel Comics'in kurgusal karakteri Wolverine'den uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi.

Güzel ve Çirkin


Güzel ve Çirkin, yönetmenliğini Bill Condon'ın yaptığı, senaryosunu Stephen Chbosky ve Evan Spiliotopoulos'un yazdığı, Walt Disney Pictures ve Mandeville Films'in yapımcılığını üstlendiği bir 2017 Amerikan romantik fantastik müzikal filmi.



Yorumlar

Popüler Yayınlar